GLAiD® Knæ og hofte

Glad knæ og hofte er holdet for dig med artrose (slidgigt) i enten knæ eller hofte. Vi udbyder GLAiD træning på hold af specialister, der er certificeret inden for GLA:D knæ/hofte. Kontakt os i dag for at få besvaret eventuelle spørgsmål og tilmelde dig, eller læs mere nedenfor.

Glad hofte

Med vores GLAD hofte holdtræning, får du hjælp til at overkomme smerter i hoften forårsaget af slidgigt i et træningsfælleskab. Du er altid garanteret, at fysioterapeuten der faciliterer holdet, er certificeret inden for GLAD hofte.

 

Glad knæ

Med vores GLAD knæ holdtræning, får du hjælp til at overkomme smerter i knæet forårsaget af slidgigt i et træningsfælleskab. Du er altid garanteret, at fysioterapeuten der faciliterer holdet, er certificeret inden for GLAD knæ.

 

Booking & specialister på Glad knæ og Glad hofte

Du kan booke tider på vores hold for Glad Knæ og Glad hofte. Træningen finder altid sted i vores lækre lokaler på Bülowsvej, og vil forløbe som følgende:

Der startes typisk et nyt hold op 1 x månedligt og vil herfra køre som et forløb. Vores Glad knæ og hofte hold, varetages af enten fysioterapeut Mikael Stopa Kristensen eller Julie Thirstrup. De er begge certificeret indenfor GLA:D Knæ/hofte.

Vores nuværende hold finder sted:

Mandag kl. 9-10 og fredag kl. 9-10

Tirsdag kl. 14-15 og torsdag. kl 14-15

Der ydes tilskud fra Danmark med forskellige rater afhængig af hvilken gruppe, du er tilknyttet og om du har været til holdtræning sidste år ved fysioterapeut.

Det er ikke nødvendigt at have henvisning fra lægen.

Scroll to Top