Babymotorik

Ønsker du at gå til babymotorik i København, har vi virkeligt dygtige instruktører i huset. Babymotorik er et hold for dig og din baby, der ønsker nærvær og sjove stunder sammen. På holdet arbejder vi med at styrke og stimulere din babys sanser og motoriske udvikling gennem tumlelege, sanglege, bevægelse og berøring, tilpasset dit barns udviklingstrin. Læs mere om holdet og tilmeld dig nedenfor.

Babymotorik

Vi udbyder babymotorik med specialister

Holdet varetages af Louise, der faciliterer vores babymotorik. Louise er bl.a. gynobs fysioterapeut med specialisering inden for graviditet, fødsel og efterfødsel.

 

Babymotorik med hjælp til selvhjælp

På vores babymotorik hold, vil der være tid og rum til at snakke om emner som gode bærestillinger, lejring af baby, efterfødselsgener og hvad der ellers måtte være af spørgsmål omkring din baby og/eller dig. Du vil også få masser af inspiration til lege og babytummel, I kan lave derhjemme for videre udvikling.

 

Babymotorik i København

Du kan gå til din babymotorik for dig og din baby på en yderst central lokation i hovedstaden. Vi udbyder babymotorik i København, på Bülowsvej i virkeligt flotte og behagelige omgivelser. I nærheden ligger der også mange hyggelige caféer på Gammel Kongevej, hvor du kan nyde en stund med forkælelse efterfølgende, imens baby måske får sig en middagssøvn.

Er du interesseret i at deltage ved vores babymotorik eller har spørgsmål, kan du ringe til klinikken eller sende en mail direkte til Louise på lk@bulowsvejfys.dk

(Pris: 4 gange babytummel for 1000 kr)

Er du i mødregruppe, kan I også booke 1,5 time kun for jer og jeres babyer. Skriv til Louise for nærmere info. Louise er også en af vores tilknyttede specialister, hvis du ønsker at gå til efterfødselstræning på Frederiksberg.

Scroll to Top