Efterfødselstræning

Vores efterfødselstræning er et hold for kvinder der har født og som ønsker hjælp til genoptræning af hele kroppen. Nedenfor kan du læse mere om tilbuddet, ligesom du kan finde tidspunkter for hvornår vores efterfødselstræning ligger.

 

Efterfødselstræningens formål

Træningen har til formål at genskabe kontakt til kernemuskulaturen, ryggen og balderne samt bækkenbunden. Holdet vil være fysioterapeutisk vejledt , hvor du sammen med andre kvinder opnår viden og får målrettet øvelser til tiden efter en fødsel.

Du vil blive instrueret i hvordan du på bedst mulig måde hjælper musklerne godt på vej til at opnå en følelse af en sund og stærk krop. Træningen vil fokusere på at optimere hverdagens bevægelse, hvor udfordringer med bækkenbunden, delte mave muskler eller svaghed på forsiden kan være en begrænsning i hverdagen.

 

Vores efterfødselstræning på Frederksberg samt tider

Du kan deltage på holdet om du har født vaginalt eller ved kejsersnit. Det er meget individuelt hvornår du føler dig klar til at opstarte træningen, hvorfor vi anbefaler at du på forhånd har været til en vurdering hos en af os fysioterapeuter. Derfra kan vi målrette træningen yderligere, men dette er ikke et krav for at deltage på holdet.

Udover de fysiske fordele, tilbyder efterfødselsholdet også et socialt støttende miljø, hvor der er plads til at dele erfaringer og udfordringer med andre i samme situation. Holdsalen er aflukket, så der er god plads til os og din baby.

Du kan gå til vores efterfødselstræning på Frederiksberg, og den finder sted i vores holdsal på Bülowsvej 3.

Tirsdag kl.09.30 - 10.45

Fredag kl.09.30 - 10.45

 

Holdet varetages af vores fysioterapeuter Louise Kaastad, Anne-Sophie Müller og Stine Bøgesvang.

Louise er også specialiseret inden for motorisk udvikling af din baby. Vi tilbyder derfor også du kan gå til babymotorik i København, hvor du kan gå ind og læse mere om de gavnlige effekter for din baby, samt vores udbud af muligheder.

 

Scroll to Top